• Kleuradvies

  Kleuren spelen een belangrijke rol in ieders leven.

  Draag de juiste kleuren

  Als je de juiste kleuren draagt, kom je ten opzichte van de buitenwereld veel beter over. Je zal er dan ook jonger en frisser uitzien. Een kleurenanalyse is gebaseerd op de 4 seizoenen (lente, zomer, herfst en winter) volgens de kleurentheorie van Johannes Itten en is levenslang.

  Kleurenanalyse

  Tijdens een kleurenanalyse worden jouw topkleuren bepaald aan de hand van kleurdoeken. Je krijgt een kleuradvies, waardoor jouw persoonlijkheid en authenticiteit naar voor gebracht worden.

  Kleurenpasje

  Je krijgt een kleurenpasje mee naar huis zodat je tijdens het shoppen dadelijk jouw kleuren terugvindt. Je zal je geen verkeerde kleuren meer laten aanpraten. Daarom is een kleurenanalyse zijn geld meer dan waard omdat je geen miskopen meer zal doen.

  Kleuren die je flatteren

  Een afspraak kan ook in het weekend gemaakt worden. Kom je graag met een vriendin of liever alleen? Beide zijn mogelijk bij Studio M. Voor 99 euro draag je steeds kleuren die je flattteren, inclusief kleurenpasje.

 • Stijladvies

  Ieder lichaam is anders en vraagt om een andere kledingstijl.

  Stap voor stap

  Eerst wordt de gelaatsvorm bepaald. Zo krijg je tips over kapsel, make-up, juwelen en brilmontuur. Vervolgens wordt je beenderstructuur bepaald, zodat je raad krijgt over de grootte van de accessoires. Daarna wordt je lichaam opgemeten om de lichaamsverhoudingen en de belijning te kennen.

   

  Take the best and forget the rest!

  Je krijgt tips om jouw sterke punten te accentueren en de minder sterke te verdoezelen. Take the best and forget the rest! Tot slot krijg je advies over de kledingstijl die het best past bij verschillende gelegenheden. Je zal stralen en je zal er weer plezier in krijgen om je mooi te maken.

   

  Ook in het weekend

  Een voorafgaande kleurenanalyse is nodig om deze stijlanalyse te doen. Een afspraak kan ook in het weekend gemaakt worden. Voor 99 euro zal je er steeds stijlvol uitzien.