• Coaching

  Vragen en antwoorden

  • Heb je nood aan een advies na een burn-out?
  • Hoe kleed ik me dynamisch na een burn-out?
  • Hoe zie ik er jonger en dynamischer uit?
  • Wat draag ik bij een sollicitatie?
  • Wil je je eigen persoonlijkheid kennen om te weten of je geschikt bent voor die baan of weet je graag waarom je je huidige werk doet?

  Dan ben je bij Studio M aan het juiste adres.

  • Wil je je zelfbeeld een boost geven?
  • Wil je het beste in jezelf naar boven brengen en je leven weer in handen nemen?

  Dan heb je nood aan een coach, die ervoor zorgt dat je in enkele sessies van telkens één uur een onafhankelijk persoon wordt die zich weer in balans voelt.

  • Wil je psychische klachten meten zoals slapeloosheid, angstklachten, sociaal disfunctioneren en depressie?

  Aan de hand van een intakegesprek en een vragenlijst wordt enerzijds het niveau van psychische klachten gemeten en anderzijds herkennen we milde psychische aandoeningen.

 • Hoe ga ik te werk?

  Geef jezelf een boost in 3 stappen.

  1

  Kennismakingsgesprek

   

  Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar je probleem.

  2

  Vervolggesprek

   

  In een vervolggesprek gaan we aan de hand van vragen en hulpmiddelen je brengen naar een situatie waarin jij je goed voelt.

  3

  Evaluatiegesprek

   

  Vervolgens komen we na enkele maanden samen om je nieuwe situatie te evalueren.

 • Burn-out coach

  Ik kan je helpen

  Je leven weer op de rails

  • Als stress constant en op een hoog niveau aanwezig is en niet wordt bestreden, ben je op weg naar een burn-out. Hoe kan ik dit voorkomen?
  • Wil je meer tijd hebben?
  • Wil je na een burn-out je leven weer op de rails krijgen? Daar kan ik je mee helpen.
 • Imagoscan

  Dress better, earn more

  De eerste indruk

  Een eerste indruk is onomkeerbaar. Leer je kleden naar de gelegenheid: welke kleuren passen bij je, welke stijl past bij je, wat wil je uitdragen naar anderen, wat draag ik bij een sollicitatie?

  Welk kleurtype ben jij?

  Met behulp van een kleurenanalyse en een stijlanalyse bepaal ik welk kleurtype je bent (lente, zomer, herfst of wintertype) en welke kledingstijl het beste bij je persoon past. Je zal je daarna steeds goed weten te kleden.

 • Kleuradvies

  Kleuren spelen een belangrijke rol in ieders leven.

  Draag de juiste kleuren

  Als je de juiste kleuren draagt, kom je ten opzichte van de buitenwereld veel beter over. Je zal er dan ook jonger en frisser uitzien. Een kleurenanalyse is gebaseerd op de 4 seizoenen (lente, zomer, herfst en winter) volgens de kleurentheorie van Johannes Itten en is levenslang.

  Kleurenanalyse

  Tijdens een kleurenanalyse worden jouw topkleuren bepaald aan de hand van kleurdoeken. Je krijgt een kleuradvies, waardoor jouw persoonlijkheid en authenticiteit naar voor gebracht worden.

  Kleurenpasje

  Je krijgt een kleurenpasje mee naar huis zodat je tijdens het shoppen dadelijk jouw kleuren terugvindt. Je zal je geen verkeerde kleuren meer laten aanpraten. Daarom is een kleurenanalyse zijn geld meer dan waard omdat je geen miskopen meer zal doen.

  Kleuren die je flatteren

  Een afspraak kan ook in het weekend gemaakt worden. Kom je graag met een vriendin of liever alleen? Beide zijn mogelijk bij Studio M. Voor 99 euro draag je steeds kleuren die je flattteren, inclusief kleurenpasje.

 • Stijladvies

  Ieder lichaam is anders en vraagt om een andere kledingstijl.

  Stap voor stap

  Eerst wordt de gelaatsvorm bepaald. Zo krijg je tips over kapsel, make-up, juwelen en brilmontuur. Vervolgens wordt je beenderstructuur bepaald, zodat je raad krijgt over de grootte van de accessoires. Daarna wordt je lichaam opgemeten om de lichaamsverhoudingen en de belijning te kennen.

   

  Take the best and forget the rest!

  Je krijgt tips om jouw sterke punten te accentueren en de minder sterke te verdoezelen. Take the best and forget the rest! Tot slot krijg je advies over de kledingstijl die het best past bij verschillende gelegenheden. Je zal stralen en je zal er weer plezier in krijgen om je mooi te maken.

   

  Ook in het weekend

  Een voorafgaande kleurenanalyse is nodig om deze stijlanalyse te doen. Een afspraak kan ook in het weekend gemaakt worden. Voor 99 euro zal je er steeds stijlvol uitzien.